News — jahody RSS



Jahodové ovesné čtverce

Začala JAHODOVÁ sezóna!!! Juchúúúú, KONEČNĚ! Jahody jsou úplně první jarní ovoce a otevírají bránu dalším mňamkám - hrášek, třešně, meruňky, maliny, broskve... ještěže nedozrává vše najednou a my budeme stíhat mezi jídlem čerstvého ovoce přidávat i naše oblíbené recepty <3Tyto jahodové čtverce jsou ideální jako sladký snack nebo možná i dezert k dobré kávě či čaji. Můžete ale i nemusíte nakonec čtverce polit cukrovou polevou, záleží jak moc sladké si je budete přát.Budete potřebovat:1 hrnek (225ml) jemných ovesných vloček3/4 hrníčku mouky1/4 až 1/3 hnědého cukruvanilkašpetka soli85g rozpuštěného másla (kokosového oleje)2 hrníčky nadrobno nakrájených jahod1PL kukuřičného škrobušťáva z 1/2 citronu1PL hnědého cukru (rozdělená na 2 části)na cukrovou polevu - 1/4 hrníčku (hnědého) moučkového cukru a citrónová šťáva   Your browser does...

Pokračovat ve čtení